Kiddo soon 5000!
III järgu kommentaator

---

Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Kiddo soon 5000!

Moderaator

Lihtne, mehed tunnevad katset paremini ja julgevad raskeid kurve kiiremini läbida. Minu loll loogikaCarlos kirjutas:Vot mina seda ei mõista, kuda Türgis teisel läbimisel kiiremini sõidetakse, sest teed ju lagunevad meeletult vähemalt telekast ja piltidelt vaadates. Lonks Cocat sellele kes selgeks teeb!
Kiddo soon 5000!
---

Jah, tavalisel kruusarallil on see nii. Aga Türgis lähevad teed ju kohutavalt rööpasse, suured kivid kaevatakse lahti jne. Sõitjad ka ju räägivad, et teisel läbimisel teed palju hullemad.Heiti kirjutas:Eks lahtisem puru ikka kaob teepealtCarlos kirjutas:Vot mina seda ei mõista, kuda Türgis teisel läbimisel kiiremini sõidetakse, sest teed ju lagunevad meeletult vähemalt telekast ja piltidelt vaadates. Lonks Cocat sellele kes selgeks teeb!
Kasuta ikka turvavööd ka!
III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Vast on üks põhjus ka see,et esimesel korral teel olevad suuremad kolakad,millede vahel peab laveerima,on teiseks korraks teelt pühitud.Eileõhtuses telepildis jäi küll mulje,et neid oli igas kurvis.Carlos kirjutas:Vot mina seda ei mõista, kuda Türgis teisel läbimisel kiiremini sõidetakse, sest teed ju lagunevad meeletult vähemalt telekast ja piltidelt vaadates. Lonks Cocat sellele kes selgeks teeb!
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Rallivõlur

Moderaator

Kiddo soon 5000!