Olen vist alex'i kaliibri mees
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

wrc.com-i j2rgi oli Duval sekund aeglasem Märtinist...KuriUss kirjutas:Kas keegi kusagil Duvali tulemusi ka näinud on?
http://www.wrc.com/en_GB/News/2003/012/ ... kedown.htm
Rallifoorum 24/7

Moderaator

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Francois Duval (Ford), 10th, 11pts: "I'm just going to go for it. With us not going to Sanremo next year there is no point in refining notes. I am just going to see how quickly I can drive."
Allikas wrc.com shakedowni tulemuste kohta. Minuteada on duvalil ka järgmiseks aastaks leping olemas. kas see kuidagi mitte ei haaku Fordi jutuga, et nad dropivad järgmise aasta wrc kalendri?
või on kellelgi uut infot?
Allikas wrc.com shakedowni tulemuste kohta. Minuteada on duvalil ka järgmiseks aastaks leping olemas. kas see kuidagi mitte ei haaku Fordi jutuga, et nad dropivad järgmise aasta wrc kalendri?
või on kellelgi uut infot?
I järgu kommentaator

See normaalne, väga normaalne ka mina teeks niimoodi aga kahjuks/õnneks laupäeval viimane sprindi etapp, ja mul pole auto veel päris valmis selleks, niiet homne päev möödub siiski "töö" meeleolus.xaus kirjutas:Pääsesin ka lõpuks netti, raske päev seljatagaÕnneks on homne päev enamvähem 100% ainult rallit minu jaoks
![]()
Fantast algus Markkolt. Loodame, et ta samas tempos ka homme jätkab
Aga jah, loodame ainult et Marko Ford vastupeaks, sõidu taha ei tohiks küll asi jääda
III järgu kommentaator

oh, my bad.Jälgija kirjutas:Duval rääkis seda sellepärast, et järgmine aasta ei toimu ralli enam Sanremos vaid sealt eemal ja sellepärast ei ole mõtet väga palju aega legendi täiustamiseks raisata.
ma juba hakkasin vaatama, et Duvalilt tuli kommentaar stiilis, et "järgmine aasta me (meie elik siis Ford) ei sõida..."
haakub teemaga Ford ja wrc 2004 mitteosalemine