kas tollel ajal mitte täis asfaldt polnud?Vahula kirjutas:Siis ei peaks ju Hispaania ka olema, ka MixedLithium kirjutas:Märtin, Hispaanias 2004 jah.. Montet ei loeta asfaldiralliks.
Diagnoos: rallisõltlane

TÄNAK MAAILMAMEISTRIKS
Rallifoorum 24/7

Ei, siis 2017 ja Ogier.Kolin kirjutas:Kui Montet ka arvestada kui asfadli etappi siis Grönholm Monte 2006
Söörlöne!

Jah, täitsa oli nii. 2004a Hispaania. Ennem seda oli 2004 Corsika ja ka Märtin 

Olienn tarka kirjutas:kas tollel ajal mitte täis asfaldt polnud?Vahula kirjutas:Siis ei peaks ju Hispaania ka olema, ka MixedLithium kirjutas:Märtin, Hispaanias 2004 jah.. Montet ei loeta asfaldiralliks.
III järgu kommentaator

Delfi või kesiganes aga kas sa Mattoni asmel ei oleks Tänakust huvitatud?
Olarir kirjutas:See oli jah veits meelevaldneVahula kirjutas:Kas sa loed ainult Delfi pealkirju?vwmehaanik kirjutas:Ka Citroen-i boss on nüüd Tänakust huvitatud.Matton ütles et ta on huvitatud kõigist kes kiiresti sõidavad, mis on ka loogiline. Ära nüüd iga ajakirjaniku hakatise märga unenägu ka tõena võta.
"Olen huvitatud kõigist kes mõne etapi on võitnud" ja ajakirjanik juurde lisand et see otsene vihje sellele et ta on Tänakust huvitatud
Viimati muutis vwmehaanik, 20 Aug 2017, 11:20, muudetud 1 kord kokku.
II järgu kommentaator

Märtini aegadel oligi Hispaania puhas asfalt. See mixed variant on tulnud alles viimastel aastatel.Vahula kirjutas:Siis ei peaks ju Hispaania ka olema, ka MixedLithium kirjutas:Märtin, Hispaanias 2004 jah.. Montet ei loeta asfaldiralliks.
just justLithium kirjutas:Ei, siis 2017 ja Ogier.Kolin kirjutas:Kui Montet ka arvestada kui asfadli etappi siis Grönholm Monte 2006
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
IV järgu kommentaator

2004 oli jh täis asfalt.Sõideti veel Ripoli mägedes.Õnneliku juhusena sattusin ka ise seda võidusõitu raja ääres nautima.
Üldiselt on M-Spordi seis hea nii WRC kui WRC2 mõlemas klassis juhivad Herr Wilsoni hoolealused
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7

Viimase katse stardiaegades tehti telepildi huvides pisut korrektuure. Tänak läheb rajale viimase ehk 13. sõitjana, kusjuures viimase kolme sõitja startide vahel on koguni viis minutit.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
III järgu kommentaator

Longer than normal. Three minutes for the first three cars. Four minutes for Tidemand to Hanninen. Five minutes for the final three cars.
Rallifoorum 24/7

ETV2 alustas
Rallifoorum 24/7

väga hea, siis näeb peaaegu tervet katset
I järgu kommentaator

Krt sellised rallid mõjuvad tervisele halvasti. Poolas kohapeal oli palju tervislikum rallit jälgida.
II järgu kommentaator

mis ma hispaanias tegema pean?:DOliverk kirjutas:Krt sellised rallid mõjuvad tervisele halvasti. Poolas kohapeal oli palju tervislikum rallit jälgida.
KA RALLYT NÄINUD. 51 WRC
I järgu kommentaator

Läti kraami tarvitama!koorekas kirjutas:mis ma hispaanias tegema pean?:DOliverk kirjutas:Krt sellised rallid mõjuvad tervisele halvasti. Poolas kohapeal oli palju tervislikum rallit jälgida.
Rallifoorum 24/7

ma ka hispaanias kohal...kohapealt on minu meelest kõvasti lihtsam jälgida kui siit arvuti tagant.
I järgu kommentaator

Mida iganes sa teed vaata et Ott võidaks, ja väike kokkuvõte reisi planeerimisest ja hindadest foorumi vastavasse teemasse ka paha ei teekskoorekas kirjutas:mis ma hispaanias tegema pean?:DOliverk kirjutas:Krt sellised rallid mõjuvad tervisele halvasti. Poolas kohapeal oli palju tervislikum rallit jälgida.
I järgu kommentaator

Kui Otil austraalias reaalne mm võimalus, siis lendan sinna.
Suurte kogemustega ralliturist
Rallifoorum 24/7

Kas Strike on teine kommentaator?