Hooaja Rallivõlur

paraku peab alustama oma kommentaare täna täpselt nii, nagu alustasin eile: " Kipub p...e minema!"
Kiddo soon 5000!
Kes oli negatiivne? Vähemalt mitte mina, mina püüan kõike ikka positiivselt võtta ja loodan et meie mehel läheks ikka paremini.Strike kirjutas:Sõbrad miks te nii negatiivsed olete Markko suhtes. Kui ta sõidab poodiumikohtadel siis kiidate teda taevani, kui väheke kehvem siis kohe kirute maapõhja. Nii need asjad ikka õigete fännide puhul käima ei peaks. HÄBI!
gaas on endiselt laiffi
Sul on õigus Strike. Õige fänn kiidab ka siis kui lemmik jääb viimaseks. Mitte ei pista nahka koos saba ja sarvedegaStrike kirjutas:Sõbrad miks te nii negatiivsed olete Markko suhtes. Kui ta sõidab poodiumikohtadel siis kiidate teda taevani, kui väheke kehvem siis kohe kirute maapõhja. Nii need asjad ikka õigete fännide puhul käima ei peaks. HÄBI!
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kiddo soon 5000!
Moderaator

Hooaja Rallivõlur

Selge see!
Lihtsalt oli lootus, et ehk eilne vale kummivalik ja muud jamad, täna ei jätku, aga võta näpust...
Lihtsalt oli lootus, et ehk eilne vale kummivalik ja muud jamad, täna ei jätku, aga võta näpust...
Hooaja Rallivõlur

Kui hull selle Panizzi õnnetus siis oli huvitav?
Hooaja Rallivõlur

Ilmselt käis see natuke minu pihtaStrike kirjutas:Sõbrad miks te nii negatiivsed olete Markko suhtes. Kui ta sõidab poodiumikohtadel siis kiidate teda taevani, kui väheke kehvem siis kohe kirute maapõhja. Nii need asjad ikka õigete fännide puhul käima ei peaks. HÄBI!
Mina isiklikult pole Markko suhtes negatiivne. Emotsionaalsed fännid ikka kiruvad vahel oma lemmikuid
Moderaator

II järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Moderaator

Hooaja Rallivõlur

Sellest olukorrast võib välja lugeda, et Märtin toimis igati õieti.
Hooaja Rallivõlur

Kas imbub ka kuskilt infi Mitsu pilootide kohta?
Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Nagu aru saan on Markko viimane kes saab sama aja mis Loix.xaus kirjutas:Siiski: The stage has been canceled and the leading five crews are likely to be given notional times.
Top 5 autod saavad ilmselt sama aja mis Loix.
Man and machine against mother nature!!!
Rallifoorum 24/7