Ma pean tõesti silas WRC-edErki kirjutas:Soome meistrikaid kohalikeks võistlusteks ei nimetaks.Beef kirjutas:Mingil soome kohalikul võistlusel kindlasti on aga meil käib jutt ikka WRC´stErki kirjutas: Iga tehasemees on poodiumil olnud.Tegu siiski ahvusvaheliste kõrgtasemeliste rallidega.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Diagnoos: rallisõltlane

No aga kui neid kusagil mujal maal ei peeta siis nad on ikkagi Soome kohalikud rallidErki kirjutas:Soome meistrikaid kohalikeks võistlusteks ei nimetaks.Beef kirjutas:Mingil soome kohalikul võistlusel kindlasti on aga meil käib jutt ikka WRC´stErki kirjutas: Iga tehasemees on poodiumil olnud.Tegu siiski ahvusvaheliste kõrgtasemeliste rallidega.
I järgu kommentaator

Statistik
Rallifoorum 24/7

Nüüd võib vist kahjuks tõdeda, et Urmo sealt katselt enam ei tule.quattro kirjutas:Urmo - kus sa oled?
I järgu kommentaator

Moderaator

Hirvonen pole kunagi poodiumil olnud. Hirvoneni kõige parem resultaat pärineb selle aasta Argentina rallilt, mille ta lõpetas 4nda kohaga.Erki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Statistik
I järgu kommentaator

Moderaator

Kiddo soon 5000!
Ma mõtlesin rohkem üldisemalt.Strike kirjutas:Hirvonen pole kunagi poodiumil olnud. Hirvoneni kõige parem resultaat pärineb selle aasta Argentina rallilt, mille ta lõpetas 4nda kohaga.Erki kirjutas:Iga tehasemees on poodiumil olnud.aix kirjutas:Hirvonen lajatab Solbergiga ühte aega. Kahju kohe noormehest, et ta katkestama pidi, sealt oleks tulnud reaalne poodium. Kas ta üldse on kunagi poodiumil olnud? Minu teada mitte.
gaas on endiselt laiffi
I järgu kommentaator

Muidugi muidugiErki kirjutas:Ma mõtlesin rohkem üldisemalt.Strike kirjutas:Hirvonen pole kunagi poodiumil olnud. Hirvoneni kõige parem resultaat pärineb selle aasta Argentina rallilt, mille ta lõpetas 4nda kohaga.Erki kirjutas: Iga tehasemees on poodiumil olnud.
Go Markko and Michael !!! 
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Voh kus Markko esimesel lajatas alles aja
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Hooaja Kaval Ants