Statistik
http://www.rallyaustralia.com.au/one/do ... st2004.pdf
Kahju et hooaja viimasel rallil nii vähe era wrc-sid. Kuid eks need stardinimekirjad väljaspool euroopat sellised kipuvad olema ka, warmbold on ainsana alati platsis
Kahju et hooaja viimasel rallil nii vähe era wrc-sid. Kuid eks need stardinimekirjad väljaspool euroopat sellised kipuvad olema ka, warmbold on ainsana alati platsis
Diagnoos: rallisõltlane

---

Kiddo soon 5000!
Hooaja Kaval Ants

Kiddo soon 5000!
Moderaator

Päris hästi keeutasid ennast raskest olukorrast välja!Erki kirjutas:Jah ma tean.Sparco kirjutas:Latvala ikkaErki kirjutas:Jari-Matti Latvanen.See oli refereering kellelegi targele kes ütles Jari Matti Latvanen ükskord.
Ralliraadios või kuskil oli vist.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kiddo soon 5000!
Ei see oli päriselt!Strike kirjutas:Päris hästi keeutasid ennast raskest olukorrast välja!Erki kirjutas:Jah ma tean.Sparco kirjutas: Latvala ikkaSee oli refereering kellelegi targele kes ütles Jari Matti Latvanen ükskord.
gaas on endiselt laiffi
---

Erkil õigus jah, Kanal2 tõlkija oli vea teinud vist JWRC kokkuvõttes. Subtiitrites oli kirjas Jari-Matti Latvanen, muuseas oli ta sunnitud katkestama, kuna ei saanud fännidelt abiErki kirjutas:Ei see oli päriselt!Strike kirjutas:Päris hästi keeutasid ennast raskest olukorrast välja!Erki kirjutas: Jah ma tean.See oli refereering kellelegi targele kes ütles Jari Matti Latvanen ükskord.
Ma ise küll ei kuulnud seda repliiki.
Aga ma olen Latvala vänn ja tean kuidas kirjutatakse.
Diagnoos: rallisõltlane