mis kruusakat sa mõtled, minu teada on ta saksamaal, korsikal ja nyyd siin kataloonias see aasta ainult sõitnud - kuid kõik need kõvakattega rallidKolin kirjutas:Subaru team võiks järgmiseks hooajaks palgata endale teiseks sõitjaks Sarrazani. Kruusal sõitis kah mees väga kiiresti. Igatahes oleks asjalikum valik kui Hirvonen
Statistik
Sõitis ta ju ka Sardiinias ja väga hästialbertz kirjutas:mis kruusakat sa mõtled, minu teada on ta saksamaal, korsikal ja nyyd siin kataloonias see aasta ainult sõitnud - kuid kõik need kõvakattega rallidKolin kirjutas:Subaru team võiks järgmiseks hooajaks palgata endale teiseks sõitjaks Sarrazani. Kruusal sõitis kah mees väga kiiresti. Igatahes oleks asjalikum valik kui Hirvonen
Statistik
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Kas Sardiinias ei old mitte Navarra (mitte mingi kohalik striitreisser)?Jälgija kirjutas:Sõitis ta ju ka Sardiinias ja väga hästialbertz kirjutas:mis kruusakat sa mõtled, minu teada on ta saksamaal, korsikal ja nyyd siin kataloonias see aasta ainult sõitnud - kuid kõik need kõvakattega rallidKolin kirjutas:Subaru team võiks järgmiseks hooajaks palgata endale teiseks sõitjaks Sarrazani. Kruusal sõitis kah mees väga kiiresti. Igatahes oleks asjalikum valik kui Hirvonen
gaas on endiselt laiffi
Diagnoos: rallisõltlane

Hommikust ka minu poolt, uni oli magus 
I järgu kommentaator

3:09.0 Sainzi aeg. Bosse kaotab sellele ajale +1,3 sek.
Viimati muutis Timole, 31 Okt 2004, 09:48, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator