Hooaja Rallivõlur

ma kujutan ette, kuidas Auriol talle omase, küürus asendiga selles väikeses 206-s higistas.
aga kasu oli.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

oot ma nagu ei saa hästi aru, mida see Warmbold seal teeb? uskumatu!
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Diagnoos: rallisõltlane

Kusjuures selline ongi Warmboldi tase, nii kurb kui see ka pole 
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

sel juhul peab küll selleks kaardilugejaks mõni koduloom olema.Beef kirjutas:Kaardilugejat on vahetanudFulber kirjutas:oot ma nagu ei saa hästi aru, mida see Warmbold seal teeb? uskumatu!
Rallifoorum 24/7

Hooaja Rallivõlur

paraku on ainukesteks erinevusteks number jah.jolev kirjutas:üks küsimus vahele, et kas Märtini ja Bosee autodel onmingi eristav värvilahendus ka, või ainult numbrite vahe, Märtinil klaasi peal 8 ja muud vahet ple?

Ma ei mõelnud, et see kaardilugeja viga on.Fulber kirjutas:sel juhul peab küll selleks kaardilugejaks mõni koduloom olema.Beef kirjutas:Kaardilugejat on vahetanudFulber kirjutas:oot ma nagu ei saa hästi aru, mida see Warmbold seal teeb? uskumatu!
Rohkem üllatusin, et uus nimi seal
Aga järsku on mingi saamatu tegelane, kes kiire sõidupealt enam rääkida ei julgenud
Rallifoorum 24/7

Moderaator

Nii ta oli jah.STI kirjutas:To:Strike,
Äkki natuke paotad eesriiet ja räägid mis teema Urmoga oli? Kas "Team order" - Aava läks Montesse ainult selleks, et üle stardilava sõita ning mitteosalemise eest tiim trahvi ei saaks?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Rallifoorum 24/7