Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane

Moderaator

Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
Moderaator

Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
Moderaator

Ei pea päris paika see väide.Erki kirjutas:Infot veel niipalju et eelmisel katsel Aava tegi 4. aja ja on ka kokkuvõttes turvalise edumaaga 4.
JWRC järjestus pärast 6 kiiruskatset:
1 Tirabassi - Renault
2 Carlsson - Suzuki
3 Teuronen - Suzuki
4 Katajamäki - VW
5 Aava - Suzuki
6 Wilks - Ford
Minu meelest on Aava hästi sõitnud siiamaani, tasa ja targu, masinat teel hoidnud...
Moderaator

Kiddo soon 5000!
http://www.worldrallynews.com/events/gr ... 06gb.shtml
Minul millegipärast Carlssoni seal ei näidata
Ja minumeelest ka hea esitus Aavalt.
Minul millegipärast Carlssoni seal ei näidata
Ja minumeelest ka hea esitus Aavalt.
gaas on endiselt laiffi

Ilmselt on teil õigus. Aga ikkagi tahaks Panizzit kuskil mõistlikus tiimis näha järgmisel aastal. Ja Fordile tooks ta rohkem punkte kui Latvala ja Hirvonen kokku.xaus kirjutas:Erki loogika ei eksi. Ma arvan sama moodi, Panizzil pole Fordis kohta...Erki kirjutas:1) Fordis on Hirvonen ja Latvala juba ees.
2) Panizzi on jõuline üldiselt vaid sellistel rallidel nagu Kreeka, Türgi, Küpros + asfaldikad.
Minu loogika ütleb nii.
Kiddo soon 5000!

Samas tahaks Ford järgmisel aastal MM tiitli ilmselt kätte saada. Noored soomlased võivad ju toredad ja perspektiivsed olla, aga seda tiitlit nad veel kuigivõrd püüda ei aita.
Ma igatahes ei üllatuks kui järgmiseks aastaks mõni kogenud sõitja Fordi tiimi lisaks satuks. Kuidagi ei taha uskuda, et nad seal sellise võimaluse peale ei mõtle.
Ma igatahes ei üllatuks kui järgmiseks aastaks mõni kogenud sõitja Fordi tiimi lisaks satuks. Kuidagi ei taha uskuda, et nad seal sellise võimaluse peale ei mõtle.
Kiddo soon 5000!
III järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
III järgu kommentaator