Päris kahju hakkab sellest lahedast mehest. Sõidab ülihästi, stabiilsus parem kui teistel (kui siis ehk Märtin on veel parem
). Kuid ikkagi peab muretsema järgmise aasta lepingu pärast. Pigem sidrun võiks saata colini pikalt, sest see vend nüüd enam isegi ei räägi kui kõva ta on rääkimata siis sõitmisest endast. Fordi ja Pesukoti lootused on kah suhtkoht 0-i lähedased. Sama ka Subiga tegelt. Niiet, mina panen nüüdkõik oma pöidlad pihku, et tiimi bossidel küllalt mõistust oleks, et Sainz järgmiseks aastaks ikka meiega jääks.
---

Moderaator

Ma usun, et ta säilitab oma koha Sidrunis või siis läheb Subarusse, Tommi asemele.
Samas on veel üks võimalus mille peale ma alles hiljuti tulin. Hoolimata sellest, et Sainzi soovib palgata mitu tiimi on võimalus, et ta otsustab loobuda nendest pakkumistest ja kiivri varna riputada. See võimalus on alati olemas...
Samas on veel üks võimalus mille peale ma alles hiljuti tulin. Hoolimata sellest, et Sainzi soovib palgata mitu tiimi on võimalus, et ta otsustab loobuda nendest pakkumistest ja kiivri varna riputada. See võimalus on alati olemas...
Diagnoos: rallisõltlane

Kiddo soon 5000!
Hooaja Kaval Ants

Carlos on yks mu lemmiksõitjatest ja oleks tõesti kurb kui ta peaks loobuma kuna talle tööd ei anta.Nagu näitas viimane ralli on ta enamusest kiirem ja stabiilsem.aga kui nii peaks juhtuma ja sidrun ikka mcRaele maxab sis on ju võimalus mingi teine tiim kui ka sinna ei võeta tuleks võtta era verts ja ikka enamusele tehasemeestele ära panna milleks on sainz võimeline mina arvan....
Moderaator

III järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
IV järgu kommentaator

carlost eriti subarus kyll ette ei kujuta ju, solbergi kõrvale! veider oleks! aga no see on võimalik, kuid ebatõenäoline.
fordi ta ka kindlasti ei saa sest ford ju ikkagi noortele pyhendunud! ja citroeni(nagu ta ise räägib) eriti jääda ei saa sest tiimi boss teda loebile ja mcraele ei eelista vaatamata parematele tulemustele.
jääb yle peugeot. sealgi on teisele kohale mitu mitu kandidaati...
burnsi peaks kyll vist subarusse minema
fordi ta ka kindlasti ei saa sest ford ju ikkagi noortele pyhendunud! ja citroeni(nagu ta ise räägib) eriti jääda ei saa sest tiimi boss teda loebile ja mcraele ei eelista vaatamata parematele tulemustele.
jääb yle peugeot. sealgi on teisele kohale mitu mitu kandidaati...
burnsi peaks kyll vist subarusse minema

Ma arvan, et kui Mcrae sellel hooajal korralikku tulemust kirja ei saa siis saab ta Sitikast kinga ja Sainz jääb. Kui ma ei eksi siis on tal ju ka ainult aastane leping. Igati loogiline oleks kui Sitikas jätaks endale ikkagi parema sõitja kui mehe kes KÜSIB palka aga tulemusi ei näita. 
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi

---

IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

Nooo, Duvalil on ju sisu küll, peab ainult kogemusi ja kindlust juurde saama! Muidu kiirust on ikka ju küll!
Karl
Kiddo soon 5000!