Mis siin salata, Loeb-Märtin duo, oleks ikka aukartust äratavalt tugev kombinatsioon.
Hooaja Rallivõlur

Sainzi lahkumine ei ole iseenesest tõesti eriti hea uudis, aga ju siis mees ise tunneb põhjendatult vajadust astuda rongist maha.
Mis siin salata, Loeb-Märtin duo, oleks ikka aukartust äratavalt tugev kombinatsioon.
Moderaator

Loeb-Märtin duo oleks tõesti kogu MM sarja tugevaim meeskondlik kooseis. Loodetavasti see nii ka läheb.Fulber kirjutas:Sainzi lahkumine ei ole iseenesest tõesti eriti hea uudis, aga ju siis mees ise tunneb põhjendatult vajadust astuda rongist maha.![]()
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
---

Hooaja Rallivõlur

ASSA SITIKAS!!!Carlos kirjutas:Ma juba teist päeva täiesti murtud Sainzi lahkumise pärastAga mulle jääb alati alles Carlose ja Moya autogrammidega jope tema hiilgeaegadest:)
Mida sa silmas pidasid? Kui koju jõuan siis vaatan videost need eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallid veel kord üle ehk loeb sealt midagi välja.Carlos kirjutas:Aga sellest teisest teemast rääkides ütleks jälle, et vastuse leiab mõnest eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallidest
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
---

Õrritad jah.Carlos kirjutas:Kolin kirjutas:Mida sa silmas pidasid? Kui koju jõuan siis vaatan videost need eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse rallid veel kord üle ehk loeb sealt midagi välja.Nimelt olen kaks hooaega linti saanud.
Vaata vaata
Man and machine against mother nature!!!
Moderaator

II järgu kommentaator