Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

KRT See Ford pole enam miski auto!
Huvitav, miks Duvali auto vastu peab? Kas MM võtab autost viimase?
Huvitav, miks Duvali auto vastu peab? Kas MM võtab autost viimase?

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
Inmarsati sai Solku... Huvitav kellele Niki seekord pugeda tahtis...oleks pidand ju Sardiinia ralli korraldajatele andma nagu uutel rallidel tavaks saanud on. Pealegi on võidud Solkule juba tavaline taks...
Ise oleks ma selle muidugi Navarrale andnud. 2 aastat vana eratiimi autoga 4ndaks kihutada pole väike asi, mis sest et tegu koduralliga...
Aga jah, see pole mitte esimene kord kui minu ja Niki arvamused lahku lähevad...
Aga jah, see pole mitte esimene kord kui minu ja Niki arvamused lahku lähevad...
gaas on endiselt laiffi
Hooaja Kaval Ants

Rallifoorum 24/7

Moderaator

Navarra sõitis 2003 spec Imprezaga, vaata rally-live portaalist pilte. Pidavat olema sama auto, millega Solberg tiitli kindlustas mullu Walesis, aga see on kontrollimata info.Erki kirjutas:Inmarsati sai Solku... Huvitav kellele Niki seekord pugeda tahtis...oleks pidand ju Sardiinia ralli korraldajatele andma nagu uutel rallidel tavaks saanud on. Pealegi on võidud Solkule juba tavaline taks...Ise oleks ma selle muidugi Navarrale andnud. 2 aastat vana eratiimi autoga 4ndaks kihutada pole väike asi, mis sest et tegu koduralliga...
Mina oleks Rallistaari auhinna andnud hoopis Gigi Gallile, kes N-rühma autoga kuuendaks sõitis ja suutis kaks WRC autot seljataga hoida.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Ega siin suurt varjant üle ei jää - kas ralli korraldada või osavõtta ja heal kohal lõpetad/ või trikiga hakkama saadacruiser kirjutas:Huvitav, mida keegi meist siin foorumis tegema/kirjutama peaks et seda auhinda saada![]()
Mingi.. annab ikka nii lolli küsimust välja mõelda![]()
"Come on, you can see more than that"
Hooaja Kaval Ants