Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Nii nagu ma aru saan siis jätkatakse katset. Vist. Võibolla ka eksin.Djb kirjutas:MIs tähendabKolin kirjutas:Retired cars may appear in stage classifications but not in overall classifications due to a trial of the revised start procedure
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kiddo soon 5000!
II järgu kommentaator

Loodame et see tähendab sedaKolin kirjutas:Nii nagu ma aru saan siis jätkatakse katset. Vist. Võibolla ka eksin.Djb kirjutas:MIs tähendabKolin kirjutas:Retired cars may appear in stage classifications but not in overall classifications due to a trial of the revised start procedure
Kiddo soon 5000!
Kuidas te aru ei saa.Kolin kirjutas:Nii nagu ma aru saan siis jätkatakse katset. Vist. Võibolla ka eksin.Djb kirjutas:MIs tähendabKolin kirjutas:Retired cars may appear in stage classifications but not in overall classifications due to a trial of the revised start procedure
gaas on endiselt laiffi
II järgu kommentaator

See tähendab, et katkestanud autod võivad aja katsel kirja saada aga mitte üldarvestuses.Kolin kirjutas:Nii nagu ma aru saan siis jätkatakse katset. Vist. Võibolla ka eksin.Djb kirjutas:MIs tähendabKolin kirjutas:Retired cars may appear in stage classifications but not in overall classifications due to a trial of the revised start procedure
Kiddo soon 5000!
Selge ärge palun näkku lööge. Tean isegi, et mu inglise keel ei ole kuigi hea.draggo kirjutas:See tähendab, et katkestanud autod võivad aja katsel kirja saada aga mitte üldarvestuses.Kolin kirjutas:Nii nagu ma aru saan siis jätkatakse katset. Vist. Võibolla ka eksin.Djb kirjutas: MIs tähendab
Man and machine against mother nature!!!
Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

MM-l peab igal katsel olema üks kiirreageerimismasin,mis on neliveoline ja jõuab kohale hetkega.Seal on peal elustusoskustega arst ja väljalõikamistööde oskusega juht. Nemad kougivad vajadusel sõitjad autost ja hoiavad vajadusel hinges,kuni tavaline kiirabi või suur päästeauto kohale jõuavad.Erki kirjutas:Mis teist kiirabi? EI saa enam üldse pihta.
Kui mingi auto läheb kedagi ära viima,ei saa katset enne jätkata,kui täiskomplekt tehnikat (kiireagerija,kiirabi ja päästeauto) jälle kohal ja stardivalmis on.
Viimati muutis veteran, 21 Aug 2004, 13:26, muudetud 1 kord kokku.
III järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
Tänud hea selgituse eest.veteran kirjutas:MM-l peab igal katsel olema üks kiirreageerimismasin,mis on neliveoline ja jõuab kohale hetkega.Seal on peal elustusoskustega arst ja lõikamis-keevitustööde oskusega juht. Nemad kougivad vajadusel sõitjad autost ja hoiavad vajadusel hinges,kuni tavaline kiirabi või suur päästeauto kohale jõuavad.Erki kirjutas:Mis teist kiirabi? EI saa enam üldse pihta.
Kui mingi auto läheb kedagi ära viima,ei saa katset enne jätkata,kui täiskomplekt tehnikat (kiireagerija,kiirabi ja päästeauto) jälle kohal ja stardivalmis on.
gaas on endiselt laiffi
Hooaja Rallivõlur

ma tõlgin: X 6 me [eks kuus mi]Erki kirjutas:xsix = eesti keeles????Kolin kirjutas:X 6 me my engish is very bad