eile öösel mingi 2 paiku oli, ma panin taimeriga linti ja nyyd alles vaatasin äraErki kirjutas:Mis kokkuvõtet te vaatasite? Eurospordi oma? Imelik Eurospordi teletekst küll ei näita et rallisaadet oleks aga www.eurosport.com -i kohaselt tuleb tänane saade kell 02:10 meie aja järgi.
Statistik
II järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Soome yle 2 pealt oli eile õhtul suure hilinemisega. Eurospordist oli ka kella 3 ajal.Erki kirjutas:Mis kokkuvõtet te vaatasite? Eurospordi oma? Imelik Eurospordi teletekst küll ei näita et rallisaadet oleks aga www.eurosport.com -i kohaselt tuleb tänane saade kell 02:10 meie aja järgi.
II järgu kommentaator

Soome yle2-est vaatsin.Erki kirjutas:Mis kokkuvõtet te vaatasite? Eurospordi oma? Imelik Eurospordi teletekst küll ei näita et rallisaadet oleks aga www.eurosport.com -i kohaselt tuleb tänane saade kell 02:10 meie aja järgi.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Hooaja Rallivõlur

kutt olevat hüüdnud: "hüppame välja"Beef kirjutas:Kas Sola oligi see, kes karjus enne puuga kokku põrkamist. (Mulle vähemalt tundus, et karjus)
II järgu kommentaator

Ehk siis " paarimees paneme leekima"Fulber kirjutas:kutt olevat hüüdnud: "hüppame välja"Beef kirjutas:Kas Sola oligi see, kes karjus enne puuga kokku põrkamist. (Mulle vähemalt tundus, et karjus)
Man and machine against mother nature!!!
Hooaja Rallivõlur

...kus juures, millegi pärast olevat kutile langevari Sparco tunkede külge poogitud.Kolin kirjutas:Ehk siis " paarimees paneme leekima"Fulber kirjutas:kutt olevat hüüdnud: "hüppame välja"Beef kirjutas:Kas Sola oligi see, kes karjus enne puuga kokku põrkamist. (Mulle vähemalt tundus, et karjus)( Einz ära müra
)
Kiddo soon 5000!
Kiddo soon 5000!
gaas on endiselt laiffi
Rallifoorum 24/7

Statistik

II järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!