Hooaja Rallivõlur

Ongi vist siis tänaseks kõik?
Igatahes ilus punkt päevale.
Igatahes ilus punkt päevale.
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

hehe. Te ei pand tähele, aga tegelikult käis cruiser ka vahepeal luuramasGaffer kirjutas:Kolmest inimesest 3 Rapla inimest....kes on tõelised ralli fanatid siin Eestis![]()
Warmboldi mehaanikud pole vist Focust vormi saanud peale testidele tehtud katust...+16.1 Solkule
Niiet Rapla vs Tallinn > 3:1
I järgu kommentaator

Hmm..Gaffer kirjutas:Olen 2 tundi kuulanud raadiot - 98% muusikat, 1% lööklauset (This is crash.net) 1% mingit juttu ringrajasõidust![]()
Aga noh...kui katsed peale hakkavad, ehk teevat juttu rallist ka
aga kas keegi oskab mida teha kui avab selle akna ja ei hakka bufferdama, vaid ütleb et ready ja siis heli tulema ei hakka.
Kui keegi aidata saaks siis oleks norm
---

I järgu kommentaator

hehe. Seda ma ikka oskasin teha, aga ei hakka :S Aga see polegi tähtisCarlos kirjutas:Vajuta "Play" ka...
Tegelt mul hakkas iseenesest mängima.
Tähtis on järgnev:
Rallyforum.com'is kirjutas üks tüüp sedasi:
According to one norwegian media, Petter Solberg is in trouble!
They claim that one of his front wheel bearings probably is loose, and that they have to change it. Also, they say that there were something wrong with his engine, forcing him to run the second SSS with the engine in "safe mode". Due to the fact that there are only a 10 minutes service before SS3, the mechanics may have trouble fixing the car in time.
Moderaator

Moderaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Kui kellelgi raadioga probleeme, siis otse link peaks olema: http://radio.crash.net/crashradio

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Moderaator