I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aasta on mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Tiim on suutnud ehitada kiire ja vastupidava masina, ning Loeb ise ei tee ka sõiduvigu
Tiim on suutnud ehitada kiire ja vastupidava masina, ning Loeb ise ei tee ka sõiduvigu
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Oota millest sa räägid meesKolin kirjutas:Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aastaon mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Me siin Gafferiga alles selgitasime ju, et Märtin tuleb 2004 Maailmameistriks
Vaatan tõele silma MEEScruiser kirjutas:Oota millest sa räägid meesKolin kirjutas:Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aastaon mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Me siin Gafferiga alles selgitasime ju, et Märtin tuleb 2004 Maailmameistriks
Man and machine against mother nature!!!
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

oot, kas enda sõiduviga?
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

krt, ei saa siis ju fordi süüks ka ajada. peaasi, et mehed ise ikkagi ok. kutt olevat kopteriga ära viidud. seda ju nii naljalt ei tehta 
I järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Gaffer läheb! Seda pean kadedusega tunnitsama. 
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator