---

Ford RallyeSport testib praegu oma uut autot Põhja-Inglismaal. M-Sporti lehel kirjutavad, et 1 aprillil peaks toimuma auto esitlus. Mida sellelt autolt oodata? Paremat esinemist kiiretel teedel ja samasugust tanki vastupidavust? Oleks hea küll. Aga kas poole hooaja pealt uue auto kasutuselevõtt on mõtekas, tavaliselt ju kipuvad mingid naljakad sünnivead küljes olema. Samas Peugeot toimib igal aastal nii, et suve alguses toob uue evo rajale.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Kiddo soon 5000!
Moderaator

Kardan natuke, neid sünnivigasid, kuid tundes Fordi senist vastupidavust usun, et nendest saadakse üle. Samas parem katkestada esikohalt, kui lõpetada kusagil suvalisel kohal? Igatahes Markko enda sõnul on Ford teinud kõige rohkem tööd sellel aastal ja uus auto hakkab võitma rallisid. Selles ma ei kahtle. Mina olen igatahes optimistlikult meelestatud ja usun, 2003 aasta mudelisse, kuna juba preagune mudel on küllalt edukas, siis edasi saab minna ainult paremuse poole. Veel teeb head meelt, et Peugeot see aasta uut EVO-t välja ei too ja uus Subaru on võrdne Focuse praeguse mudeliga. Seega uus auto peab Peugeoti kinni püüdma ja mööda minema. Nüüd tuleb Markkol vaid näidata, et ta on suuteline ka Bossest kiirem olema

I järgu kommentaator

---

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Juba varasemate Fordi piltide järgi panin tähele, et Pesöölt on snitti võetud
. Tagatiib ju täitsa 206 oma (sarnane tiib ka sitikal). Ja tagastange suurem.
Karl
Diagnoos: rallisõltlane

Kiddo soon 5000!
---

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

ilus avarii, auto 6 (märtin) katkestas ja auto 66 sõitis talle sisse http://www.wrc.com/en_GB/Gallery/Photo/ ... nCrash.htmErki kirjutas:Huvitav, kuis Markko Uus-Meremaal esineb. Eelmine aasta olid tal seal ju probleemid. Mis see aasta saab?
Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Kiddo soon 5000!
Rallifoorum 24/7

Moderaator