Diagnoos: rallisõltlane

Kas on keegi ka vaatama minemas?
nopea kun norsu
V järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Hooaja Rallivõlur

Ah nii kohe! Ma ikka pidasin Soomet suurimaks ahvatluseks.mkm kirjutas:Eelmine aasta käisin, väga raju rally oli.
Soome on nõrk võrreldes Rootsiga.
V järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Igal ühel on õigus oma arvamust avaldada 
Kui kõik rallid saab läbi käidud (kui kunagi see juhtub) siis saab täitsa õigesti öelda, aga ise meeldib Soome. Võib olla selle pärast, et olen seal ainukesena käinud ja mälestused head sealt välja arvatud mõned
Üks küsimus ka minu poolt kas keegi ka mingi sugust kaamerat ka kaasa võtab? (fotokas või videokaamerat mõtlen)
Kui kõik rallid saab läbi käidud (kui kunagi see juhtub) siis saab täitsa õigesti öelda, aga ise meeldib Soome. Võib olla selle pärast, et olen seal ainukesena käinud ja mälestused head sealt välja arvatud mõned
Üks küsimus ka minu poolt kas keegi ka mingi sugust kaamerat ka kaasa võtab? (fotokas või videokaamerat mõtlen)
"Come on, you can see more than that"
V järgu kommentaator

V järgu kommentaator

V järgu kommentaator

V järgu kommentaator

Moderaator

V järgu kommentaator

Need kes pole ennem käinud soovitan minna Hagfors sprinti vaatama.
Kaasa tasuks võtta saag , kirves , labidas ja taskulamp. Neid läheb kindlasti vaja.
Hagforsi kesklinnas on suur Rally telk. Seal saab mängida PC ja PS mänge, olla baaris ja kuulata elavat muusikat. Üldiselt on see rally fännide lahe pidu.
Kaasa tasuks võtta saag , kirves , labidas ja taskulamp. Neid läheb kindlasti vaja.
Hagforsi kesklinnas on suur Rally telk. Seal saab mängida PC ja PS mänge, olla baaris ja kuulata elavat muusikat. Üldiselt on see rally fännide lahe pidu.
I järgu kommentaator

Meediakuru
V järgu kommentaator